Heleen Geenen-Stakenburg

 

 

 

sarah coaching en training heleen Geenen                   Stakenburg                                  coaching &                     training

 

Heleen Geenen-Stakenburg
 
Over mijzelf  
 
Persoonlijke coaching  
Training en scholing  
Mediation en conflictbemiddeling  
 
 
 
Start  

Erg concreet en dus zeer bruikbaar in het dagelijks leven

Ik ging op zoek naar een coach omdat ik me al een paar maanden emotioneel, onrustig en gejaagd voelde. Bij mijn eerste gesprek werden al meteen een paar pijnpunten duidelijk. Heleen wist al snel de zaken uit te pakken die aandacht nodig hebben. Bovendien klikte het en voelde ik dat Heleen met oprechte interesse luisterde en vragen stelde.

 

Om de paar weken zaten we samen, waardoor ik tijd had om de inzichten die ik steeds opdeed, toe te passen in het dagelijkse leven. Door middel van het schrijven van een reflectieverslag na elk gesprek kon ik alle indrukken en inzichten die ik op deed goed verwerken. Ik ging al snel de patronen herkennen in mijn gedrag en denken. En we bespraken dan steeds wat dit met me doet en hoe ik het anders zou kunnen doen. Het werd daarbij erg concreet en dus zeer bruikbaar in het dagelijks leven.

 

Door middel van kleine oefeningen en goede voorbeelden maakte Heleen zichtbaar en tastbaar hoe mijn denken en gedrag is/was en wat het effect van dit gedrag is.
Ze gebruikt mooie metaforen, waaraan ik in het dagelijks leven vaak terug denk en daardoor weer scherp ben op de inzichten die ik opdeed tijdens de gesprekken.
Ik heb Heleen leren kennen als een betrokken, hartelijke vrouw die ook buiten de gesprekken om geïnteresseerd blijft in hoe het met je gaat.


Uiteindelijk had ik aan 5 coachgesprekken genoeg om me weer goed en opgeruimd te voelen. Ik heb veel over mezelf geleerd en weet wat ik anders wil doen en hoe ik dat kan doen. Ik had niet verwacht dat ik in een paar maanden zo veel resultaat kon bereiken.
Als ik ooit weer op een punt kom dat ik vast loop, zal ik zeker weer contact opnemen met Heleen.


<< terug naar overzicht