Heleen Geenen-Stakenburg

 

 

 

sarah coaching en training heleen Geenen                   Stakenburg                                  coaching &                     training

 

Heleen Geenen-Stakenburg
 
Over mijzelf  
 
Persoonlijke coaching  
Training en scholing  
Mediation en conflictbemiddeling  
 
 
 
Start  

De balans terug in mijn leven gekregen

In ieders leven vinden er gebeurtenissen plaats die je als persoon in onbalans brengen. Deze gebeurtenissen kunnen zowel privé- en/of werk gerelateerd zijn, of een combinatie zijn van beide. Vaak herstelt de balans zich door bijvoorbeeld te sporten, te praten met naasten of op enig ander persoonlijke wijze. Echter, soms is de balans dusdanig verstoord dat (professionele)hulp gewenst is.


De balans in mijn leven is inmiddels weer ver hersteld, vooral dankzij alle hulp en de toewijding van Heleen. De gesprekken hebben mij begeleid in het verwerken van verschillende gebeurtenissen, om deze gebeurtenissen een plaats in het verleden te geven, de basis van mij als persoon weer terug op te bouwen en belangrijke vragen te beantwoorden “ wie ben ik nou eigenlijk” en “wat maakt wie ik ben”. De gesprekken brachten mij vooral vaak rust in de carrousel aan gedachtes en emoties.


Heleen stelt vragen die aanzetten tot nadenken, zowel tijdens als na de gesprekken met haar. Ze zal proberen te komen tot de kern van een probleem, ook al kost dit soms tijd. In de gesprekken biedt Heleen alle vrijheid en ruimte om te reageren, zonder dat Heleen zal (ver)oordelen. Ze laat je snel op je gemak voelen en voor mij belangrijker; ze gaf me het gevoel dat ze me begreep.


Heleen is een zeer professionele vrouw met een breed spectrum aan kennis en ervaring. Ik ben haar zeer, zeer dankbaar voor alle hulp die zij mij geboden heeft om mijn leven weer op de rit te krijgen. 

 

<< terug naar overzicht