Heleen Geenen-Stakenburg

 

 

 

sarah coaching en training heleen Geenen                   Stakenburg                                  coaching &                     training

 

Heleen Geenen-Stakenburg
 
Over mijzelf  
 
Persoonlijke coaching  
Training en scholing  
Mediation en conflictbemiddeling  
 
 
 
Start  

Mijn leven heeft weer kleur en ik heb rust in mijn kop

Ik ben 56, getrouwd en heb twee kinderen. Ik ben 34 jaar leerkracht op een basisschool.
Na tien jaar sukkelen was het in januari 2009 weer raak.

Ik meldde mijn directeur dat ik naar huis ging, het ging niet meer. Vrij snel daarna ontmoette ik Heleen, met wie ik mijn situatie besprak. Zij bood aan eens met mij te praten. Aangezien er een ‘klik’ tussen ons was, was ik blij met haar uitnodiging.

 

Vanaf dat moment was er iemand die mij echt kon helpen. Arbo psychologen, mijn huisarts vrienden en een psychiater, van alles had ik al geprobeerd. Steeds was het maar tijdelijk.

 

Heleen had het vermogen om door middel van vragen, ‘doorvragen’, te komen tot de kern van de reden waardoor ik me de afgelopen 10 jaar zo rot heb gevoeld. Ze gebruikt de meest sprekende beeldspraak, ze tekent problemen uit, waardoor het voor mij heel concreet werd. Uiteindelijk ging ook bij mij ‘het dekseltje van het potje’ en kwamen we tot de kern van mijn problematiek. Stapsgewijs leerde ik deze problemen waarnemen, analyseren en vervolgens kreeg ik handvatten om met een en ander om te kunnen gaan.

 

Toen ik in 1986 voor de tiende keer stopte met roken wist ik dat het deze keer ook echt het laatste sigaretje was. Toen ik in 2009, voor de vierde keer stopte met antidepressiva wist ik dat het deze keer ook echt het laatste pilletje was. Ik gebruik sinds de gesprekken met Heleen geen antidepressiva meer.

 

Mijn leven heeft weer meer kleur, mijn kinderen hebben hun vader weer terug en mijn vrouw een levenslustiger man!!
Elke keer als ik vrienden of collega’s tegenkom die in de knoop zitten geef ik hen het advies met Heleen contact op te nemen, ik gun iedereen rust in zijn kop!!!

 

<< terug naar overzicht